Niin moni laittaa tänne aina jotain ohjeita, niin laitanpa minäkin ;o)
Tämä kakku on gluteeniton. Voi myös valmistaa normaalijauhoista, eli vehnäjauhoista.
2 munaa
2dl sokeria
2,5dl marjajogurttia, maun mukaan
125g sulatettua margariinia ( voilla leivottuna on parempaa )
1tl kanelia
2dl Jyttejauhoja ( voi myös käyttää vehnäjauhoja )
1dl uunitalkkunaa, itse käytän Hirvelän talkkunaa ja Hirvelän kaurakuituista
1dl kaurakuituista
1tl soodaa
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan jogurtin kanssa.
Lisää lopuksi sula rasva. Paista 175 asteessa noin 50 minuuttia.
http://www.hirvelantalkkuna.fi/ Tuossa linkki Hirvelän talkkuna sivulle. Sieltä löytyy tietoa tuotteista ja aivan ihania ohjeita.
Ei muuta kuin hyviä herkutteluhetkiä.
1 kommentti:
Nam,nam,paasispas kaffeelle.
Kuulostaa hyvalta ohjeelta,mutta taalla kun ei talkkunaa ole.
Mutta tilauksessahan olikin tata kakkua,kun Suomeen tulen
Terkut kaikille.
Lähetä kommentti