kävijälaskuri

maanantai 15. helmikuuta 2010

Unohtumaton päivä

Jos minulta kysytään suosikkikappalettani, niin vastaan että, KELLOT SOI, Topi Sorsakosken ja Agentsin kappale. Tuohon kappaleeseen liittyy hyvin paljon muistoja ja nämä ihanat muistot tuovat ihania tunteita pintaan ;) Viime kesänä esim. Minulla ja miehelläni oli 23:s hääpäivä ja minä yllätin mieheni näin. Olimme mieheni ( muusikko ) keikalla ja olin sopinut hänen bändinsä kanssa, että he soittaisivat tämän ihanan kappaleen ja samalla spiikkaisivat ennen kappaleen alkua, että vaimonsa haluaa toivottaa rakkaalle miehellensä hyvää hääpäivää tämän kappaleen myötä. Kyllä mieheni olikin hyvin yllättynyt ;) Ja kyseisen kappaleen soidessa hän hymyili koko biisin ajan iloisesti, minulle ♥ Olin silloin siinä lavan edessä ;)


Nyttenkin kun tätä kirjoitan, niin tuo kappale soi taustalla. Ja se saa minut todella hyvälle tuulelle.


http://www.youtube.com/watch?v=zlnyVTZCU5s

Kun oma rakas on töissä toisella paikkakunnalla, poissa luotani, niin joskus sitä haluaa tunteilla ja muistella niitä ihania hetkiä, jotka tekivät päivästä erikoisen. Ja juuri tuo kappale on tehnyt yhden ihanan ja erikoisen päivän elämäämme ;)
Nauttikaa kaikista ihanista hetkistä ja antakaa rakkautta läheisille ihmisille. Pitäkää hyvänä toisianne aina kun se on mahdollista.
Rakastakaa ja nauttikaa elämästä ♥

5 kommenttia:

Verna kirjoitti...

ONNEA HÄÄPÄIVÄN JOHDOSTA! : ))))

Ihanan romanttisen yllätyksen järjestit rakkaallesi... Voi helposti aistia, miten syvää ja loputonta teidän rakkautenne on... : )

latindance kirjoitti...

Kiitos Verna ystäväni ♥
Joskus on ihana yllättää rakkaansa silloin, kun hän sitä vähiten osaa odottaa ;)

Sateenkaari kirjoitti...

İhana kappale tuo sinun lempparikappaleesi.
Jos muistat,niin minun suomalainen suosikkini on ollut kauan juuri Topi Sorsakoski.
Muutamalla hanen esiintymisellaanhan olen hakenut nimmarit kasivarteen oman itsensa kirjoittamana.HİH.
Terkut ja halaus sinne pakkaseen.

latindance kirjoitti...

Hei Sateenkaari!
Kyllä, muistan oikein hyvin, että pidät Topi Sorsakoskesta ;) Pitäisikin lähettää sinulle Topin levy ;D Minusta tuo kappale on todella ihana ♥ Kuuntelenkin sitä hyvin usein yksin ollessani ja usein laulan sitä kuunnellessani ;)
Mutta minkäs teet, kun suunnilleen koko perheemme on musikaalista, kuten tiedät, niin pakostakin siinä alkaa itsekin lauleskelee ;)
Mutta nyt, laulaen ja tanssien tähtiin ;)
Terkkuja ja haleja sinne ♥

Anonyymi kirjoitti...

YÄK!!! KOKO SIVUSTOLLE....