kävijälaskuri

lauantai 30. lokakuuta 2010

Meistäkö haastattelu?

Minulle tehtiin viikko sitten kyselyä, että saako meidän suhteesta tehdä haastattelun.
Kun suhteemme on kuulemma niin kaunis rakkaustarina ;o)


No, kaikki alkoi siitä, kun minä vastasin yhteen viestiin. Koulukaverit.com sivusto on liittynyt nyt myös facebookkiin ja siellä sitten vastasin yhteen keskusteluaiheeseen. Ehdotin sinne myös, että olisi kiva jos siellä voisi kirjoitella koulumuistoja.
Ei mennyt kauaa, kun tämän sivuston pitäjä kirjoitti minulle, että avaa sinä tällainen keskustelu.
No, Minäpä tartuin tilaisuuteen ja avasin koulumuistoja keskustelun. Laitoin sinne oman muistoni, joka on, että tapasin ensirakkauden yläasteella ja sillä tiellä olemme edelleen ;o)


Kyllä, tapasin ensirakkauteni jo yläasteella ja olen hänen kanssaan nyt naimisissa ja meillä on viisi lasta.
Olemme olleet yhdessä nyt 31 vuotta ja siitä naimisissa, ensi kesänä jo 25 vuotta, eli hopeahääpäivää silloin vietämme ;o) Ja rakkaus on kestänyt ilot ja surut, ylä- ja alamäet.

Tämä on kuulemma suuri rakkaustarina, josta siis tämä koulukaverit sivusto haluaa tehdä jutun. Tapasimmehan koulussa, jo kauan aikaa sitten ;o)
Vastasimme kysymyksiin ja nyt odottelemme puhtaaksikirjoitusta jonka tarkistamme ennen jutun julkaisua ;o)

Hassulta tämä tuntuu, että tällainenkin asia voidaan jossain julkaista, mutta onhan se tietysti mukavaa, että kauan kestänyt rakkaus saa hieman julkisuutta ;o)
Noh........ palataan nyt kuitenkin maanpinnalle ja jatketaan tätä ihanaa rakkautta, jota meillä vielä riittää vaikka kuinka paljon ♥♥

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

minkä ikäisiä te miehenne kanssa olette? vaikutat kuitenkin niin nuorelta ja silti jo 25 vuotta naimisissa. kyllä aika vaan menee nopeasti.

Sateenkaari kirjoitti...

Olitte tavatessanne aikalailla nuoria.Silloin herasi epaily kaiken kestavyydesta.Mutta olitte its etaysin varmoja ja nyt voin minakin sanoa,etta oikeassa olitte.
Halaus noille vuosille.

Latindance kirjoitti...

Anonyymi:
Olemme mieheni kanssa samanikäisiä ja sanotaan vaikka näin, että olemme vähän yli 40+.
Olemme luonteeltamme molemmat hyvinkin nuorekkaita ja olen itse aina sanonutkin, että ikähän on vain numeroita paperilla ;o) Ikähän on juuri sitä miltä sydämessään tuntee ;o)

Sateenkaari:
Kyllä, olimme todella nuoria, vain 15 vuotiaita, kun tutustuimme mutta tässä todellakin ollaan ;o)
Ensi kesänä siis vietämme hopeahääpäivää ja sitä on tarkoitus juhlistaa sukulaisten ja ystävien kesken ;o)