kävijälaskuri

tiistai 9. maaliskuuta 2010

Elämän pyörteissä, osa 11

Hupsis! Onpas taas aikaa kulunut, kun viimeksi olen tänne kirjoitellut, joten pitänee taas kirjoitella jokunen rivi ;)
Siinä sitä eleltiin saaristossa parisen vuotta, kunnes meistä alkoi tuntua, että haluamme pois sieltä.
Yhdellä pojistamme oli sen verran hankala astma, että halusimme lähemmäksi lääkäripalveluja. Niitä kun ei saaristossa kunnolla ollut. Toki siellä terveyskeskus oli, mutta poikamme tarvitsi siinä vaiheessa parempaa hoitoa ja jatkuvia käyntejä lääkärissä kontrolleissa. Joten eipä siinä kauan mietitty, kun aloimme TAAS pakkaamaan tavaroitamme ja muuttamaan muualle. Saimmekin oikein mukavan asunnon, tällä kertaa Hangosta. Onhan sekin paikka meren äärellä, ja kesällä Hanko on todella kaunis kaupunki, talvella siellä on hiljaisempaa.

 Odotin jo tässä vaiheessa viidettä lastamme ja koko alkuraskauteni oli ollut hankala. Minulla oli koko alkuraskauden, eli kolme ensimmäistä kuukautta tilanne, jossa oli pelko menettää lapsemme kokonaan. Oli ylimääräistä vuotoa, joka ei normaaliin raskauteen kuulu ja jouduin käymään lääkärissä vähän väliä kontrolleissa. Lopulta tilanne meni siihen pisteeseen, että kaavinta oli hyvin lähellä. Olimme lomareisulla Keski-suomessa mökillä, kun minulla alkoi yhtäkkiä valtavan kovat vuodot ja jouduin sairaalaan kesken loman. Lääkäri siellä tutki minut ja sanoi, että pitää tehdä kaavinta, kun mitään ei enää ollut tehtävissä. Minä en halunnut suostua siihen vaan vaadin, että katsokaa nyt kuitenkin vielä ultralla, ja onneksi vaadin sitä, koska kun lääkäri teki lopulta ultran, jossa hän tutki aika pitkään, hän totesi, että kyllä täällä sydän sykkii ;) Olin tavattoman helpottunut ;) Olisi siinä mennyt elävä sikiö, jos olisin kaavintaan suostunut. Niinpä raskauteni jatkui, tosin tarkemmassa seurannassa. Kun sitten kävin tuon vuodon takia kontrollissa, niin lääkäri totesi, että täällähän on toinen sikiöpussi, mutta tyhjänä, joten minulla oli ollut siellä kaksoset, joista toinen oli tullut pois jo alkuvaiheessa. Onneksi kuitenkin sain toisen pitää. Vaikka olisi ollut ihanaa saada kaksoset ;)

Noniin, muutto tehty siis Hankoon ja elämä jatkui. Varmasti on kovaa lapsille jatkuva muuttaminen, niinkuin myös meille aikuisille, mutta onneksi lapsemme olivat siinä vaiheessa hyvinkin sopeutuvaisia.

Mutta näin jatkui elämämme ja tästä jatkan sitten toisella kertaa ;)
Laittakaa kysymyksiä, jos siltä tuntuu ;D
Nauttikaa keväästä, nauttikaa toisistanne ja pitäkää mieli korkealla ;D

2 kommenttia:

Sateenkaari kirjoitti...

Hanko onkin valtavan kaunis kaupunki.Aivan erilainen,mita muut Suomen kaupungit.Johtuu varmaan sen etelaisesta sijainnista.Muistat varmaan,etta siella myös kasvillisuus poikkeaa Suomen muusta kasvillisuudesta ,ei kokonaan,mutta osin.
Kevaiset terveiset sinne Suomeen Antalyasta

latindance kirjoitti...

Kiitos Sateenkaari ;)
Muistan kyllä, miten kaunista Hangossa oli. Joskus sitä vieläkin miettii, että pitäisikö sinne muuttaa takaisin ;)