kävijälaskuri

lauantai 17. heinäkuuta 2010

Pitkä kuuma kesä


Olemme saaneet nauttia tänä kesänä hyvin kuumasta kesästä. Helteitä on jatkunut jo pitkään ja on vielä kuulemma luvassa jonkin aikaa.
Harvoin Suomessa saamme nauttia tällaisista helteistä, joten emme suinkaan valita, vaikka se välillä tuskaista onkin.
Pitää vain muistaa juoda runsaasti, että emme kuitenkaan kuivu pois ;o)
Täällä meilläpäin on uimavedetkin lämmenneet jopa 26:n asteeseen, joten uiminen on mukavaa ja tietysti sekin virkistää näin kuumalla.


Tuossa juhannuksen aikoihin, kun ei vielä niin kovia helteitä ollut, päätimme lähteä ajelulle ja katselemaan kauniita maisemia. Emme olleet mökkiä varanneet mistään joten ajattelimme, että miksipä sitä ei voisi käydä vaikka maisemakahvilassa kahvilla.  Niin sitten pakkasimme lapset autoon ja ajelimme kahville ja jätskille. Tämä kyseinen maisemakahvila, jossa kävimme on F.E. Sillanpään lapsuuden maisemissa Hämeenkyrössä.  Tuossa alla on kuva, jonka sieltä otimme. Kyllä osaa olla kaunista ;o)
Meillä Suomessa on paljon kauniita maisemia. Paljon on myös niitä, jotka syystä tai toisesta ovat tuhoutuneet.
Mutta sillointällöin onnistuu kuitenkin löytämään paikkoja, jotka ovat ihastelun arvoisia ;o)
Pidetään siis huoli näistä ihanista maisemista.


Nauttikaa ystävät kesästä ja huolehtikaa nesteen saannista, kuka mitenkin ;o)  ;o) Vesi ja kesä, loistava valinta ;o)

3 kommenttia:

Sateenkaari kirjoitti...

Onpa tosiaan kauniita maisemia.Ei sita aina sita mökkia tarvita siihen Juhannuksenviettoon.Kahvillakaynti noissa maisemissa oli varmaan ihana juttu.
Niin juodaan taallakin vetta ihan kyllastymiseen asti.Mutta nytkin kay kotona lapiveto merituulen ansiosta,eika tarvitse laittaa ilmastointia paalle.
Halit sinne kaikille.

latindance kirjoitti...

Kiitos.
Joskus sitä onnistuu ikuistamaan noinkin kauniita kuvia. Ja mikäpä sitä on retkeillessä kauniissa Suomen maisemissa.

leenuliini kirjoitti...

Luonto on käsittämättömän kaunis etenkin näin kesällä. Rakastan kyllä myös syksyäkin, ehkä jopa enemmän kuin paahtavan kuumaa kesää. Kaikki se värien rikkaus on jotain aivan uskomatonta syksyn sävyissä.
Liian vähän tulee käytyä autoajeluilla, mutta ehkäpä tänään voisi inspiroitua sellaiseenkin toimintaan, lomalla kun ollaan.
Oikein mukavaa alkavaa loppuviikkoa Sinulle!