kävijälaskuri

sunnuntai 15. elokuuta 2010

Pienen tytön tarina, osa 3

Ihan ensimmäiseksi mainittakoon, että otsikko on muuttunut. Pieni tyttö portailla muuttui pienen tytön tarinaksi ;o)


Kun pieni tyttö oli kotiutunut, alkoi elämä johon kuului nyt äiti, isä ja pieni tytär. Pieni tyttö varmaan monesti ihmetteli vanhempiensa ilmeitä, kun he lapselle ilveilivät ja katselivat häntä ihastuneena ;o)
Tyttö oli vauvana todella kiltti lapsi. Ei öisin valvottanut vanhempiaan turhaan, vain syömään heräsi, ja jatkoi taas uniaan.
Kun tyttö oli jo kolmen kuukauden ikäinen, hän alkoi maistelemaan uusia makuja. Uusia ruokia olivat peruna ja puurot. Tätä ennen olikin jo opeteltu syömään porkkanaa, kukkakaalia ja hedelmiä. Tuolloin aloitettiin kiinteän ruoan maistelu jo parin kuukauden iässä, jos ei jopa aiemminkin.

Allergioita ei tytöllä ollut. Tästä en vielä osaa sanoa, kuinka tuolloin allergioita hoidettiin ja kuinka paljon niistä ylipäänsä silloin tiedettiin. Pitääkin melkein ottaa selvää asiasta. Eikä muutenkaan pieni tyttö paljoa sairastellut.
Normaalit nuhat ja yskät oli ja yksi korvatulehdus taisi olla.

Tyttö kasvoi ja kehittyi ja hieman jo alkoi liikkumaankin. Hassu oli tapa tytöllä liikkua ;o) Tyttö oli 7 kuukauden ikäinen, kun hän keksi tavan miten mennä eteenpäin. Hän ei suinkaan kontannut vaan kulki istuvallaan eteenpäin ;o) Mahtoi siinä olla vanhemmilla hauskaa katsoessaan tyttärensä liikkumista ;o)

Mitä hauskaa ja ihmeellistä tämä pieni tyttö vielä oppiikaan ja kuinka hänen elämänsä alkoi kehittyä.
Siitä kerron teille seuraavan kerran. Kommentoikaa ja vaikka kyselkää, ihan mitä vain mieleenne tulee ;o)
Pieni tyttö seuraa mielenkiinnolla kaikkien lukijoidensa kommentteja ja vastaa aina ;o)

Ei kommentteja: