kävijälaskuri

torstai 10. syyskuuta 2009

Elämä lapselle


Eilen, kun katselin elämä lapselle konserttia, niin tuli paljon ajatuksia mieleen, kun näytettiin niitä lapsiparkoja, jotka joutuvat syystä tai toisesta viettämään paljon ajastaan sairaaloissa. Mieleeni tuli, että kunpa voisin itsekin jollain lailla auttaa heitä, mutta sitten muistin, että olenhan minä ollut jo vuosia lasten klinikoiden kannattajajäsen. Saan sieltä silloin tällöin postia, kuten kortteja, joita sitten voin lähetellä ystävilleni. Apu se on pienikin apu!! Mieleeni juolahti, että miksen alkaisi vaikka johonkin hyväntekeväisyys juttuun mukaan, jossa voisin olla auttamassa näitä pieniä ihmisiä, lapsia, jotka niin kovasti tarvitsevat meidän kaikkien apua.
Jos omat lapsemme ovat terveitä, niin saamme olla siitä hyvin iloisia, mutta on myös hyvin paljon lapsia, jotka eivät selviydy elämästä ilman meidän aikuisten apua ja tukea.Annetaan siis kaikki, Elämä lapselle, ja mahdollisuus mahdollisimman hyvään ja turvalliseen elämään. Vaikka sitten vain lahjoittamalla käytettyjä leluja tai vaatteita

1 kommentti:

Sateenkaari kirjoitti...

Hyva ja tarpeellinen postaus.
Moni varmaan ajattelee,ettei jotain paria lelua,tai vaatetta voi lahjoıttaa,kun eihan silla paljoa auteta.Mutta jos lahjoittajia on paljon,niin siita pienesta murusta kasvaa pian suuri leipa.
Olet hyvalla asialla